20170429_142812-2.jpg

 

 

op 30 juli jl. ontvingen wij een brief, ondertekend door 18 leden, met het verzoek om volgens art.15 lid 1 t/m 5 van de statuten van onze vereniging een Bijzondere Ledenvergadering (BLV) bijeen te roepen.

Als reden voor deze BLV werd aangegeven: “een voor ieder gemakkelijke toegang tot internet en/of Wifi signaal over het gehele complex te bewerkstelligen”.

 

 

Om aan dit verzoek gevolg te geven, nodigen wij u van harte uit voor het bijwonen van deze BLV op:

- maandag 22 augustus a.s., aanvang 19 uur,

in het verenigingsgebouw.

 

 

Naar alle leden is een uitnodiging gestuurd via email (en bij ontbreken van email per post of persoonlijk overhandigd).

De brief en agenda voor deze vergadering vindt u ook hier.

Wij betreuren het overigens zeer dat bij enkele leden de indruk is ontstaan dat het bestuur haar opdracht om de mogelijkheden van een ‘complexbreed’ WiFi-netwerk te onderzoeken niet serieus zou nemen. Wij waren van plan de resultaten van dit onderzoek na de zomervakantie te presenteren tijdens de informatieavond op 10 september a.s. (zie de aankondiging in het recentste Doeblad). Onze uitnodiging voor deze informatieavond en het verzoek van de leden om een BLV bijeen te roepen, hebben elkaar gekruist.

 

 

Tijdens de BLV zal er voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen. Wij vinden het echter prettig als u uw vragen of opmerkingen over ‘WiFi op het complex’ zo mogelijk ook al van tevoren aan ons doorgeeft, zodat wij ons maximaal kunnen voorbereiden. U kunt dat doen via ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onze brievenbus, maar u kunt ons hiervoor natuurlijk ook altijd persoonlijk even aanspreken.

 

Tijdens de vergadering zal de bar gesloten zijn en worden er géén consumpties verstrekt.

 

   Wij hopen u allen op deze Bijzondere Ledenvergadering te mogen verwelkomen.

 

 

Met hartelijke groet,

 

het bestuur van ATV Toepad