150901-insectenhotel-aangepast.jpg

 Na enkele jaren van onderhoud aan het terrein en de inrichting van het verenigingsgebouw is het hoog tijd dat de buitenzijde van het verenigingsgebouw wordt aangepakt. Iedereen kan zien aan de kozijnen dat een schilderbeurt hoog nodig is. Daarom heeft het bestuur besloten om 2015 als “schilder”-jaar uit te roepen. Wat houdt dit concreet in ?

We roepen tuinleden op om te komen helpen met deze klus.

Dit kan op verschillende manieren:

-  Tuinleden kunnen tuinbeurten besteden aan schuren of schilderen.

-  Iedereen kan vrijwillig komen helpen (ook als u de 70 jaar-grens reeds gepasseerd bent).

-  Er komt een zgn. “schuurfeest” waar – raad het al – veel geschuurd gaat worden.

Voor de coördinatie van het schuren en schilderen is Fred Mol van tuin 59 aangesteld. U kunt zich bij hem of bij het bestuur aanmelden. Aanmelden kan ook via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een briefje in de brievenbus.

Iedereen heeft er belang bij dat ons verenigingsgebouw goed onderhouden blijft want anders krijgen we op termijn uiteindelijk de rekening gepresenteerd als onderdelen gaan rotten. Bovendien fungeert het gebouw ook als een visitekaartje van onze vereniging.

Op deze website, in het Algemeen Doeblad  en via de mededelingenkastjes zullen we u op de hoogte houden van de planning en vorderingen van de werkzaamheden. Wij hopen aan het einde van het seizoen terug te kunnen kijken op een geslaagde operatie.