DSCN7056b.jpg

Nadat wij in oktober 2014 van de gemeente Rotterdam een brief kregen dat de contracten tussen de ROTEB en de tuinverenigingen per 1 januari 2015 opgezegd zouden worden hebben we in samenspraak met de andere deelnemers aan de Tuinkring Kralingen-Crooswijk & Rotterdam Oost (TKCRO) na uitgebreid onderzoek besloten om een contract af te sluiten met Van Vliet Afvalinzamelaars B.V. uit Capelle aan den IJssel.

Op vrijdag 13 maart j.l. zijn door de ROTEB alle containers (zowel de glas-, papier- en huisafvalcontainers) opgehaald en van het terrein afgevoerd.

   

Op donderdag 19 maart 2015 zullen de nieuwe containers van Van Vliet Afvalinzamelaars B.V. op ons complex worden gebracht.

Vanaf 1 april is het weer mogelijk uw huisafval, papier en glas in de daarvoor bestemde containers te deponeren.

Er is één hele belangrijke wijziging:

Vanaf 1 april is het absoluut niet meer toegestaan om bouw-, sloopafval, bestratingsmaterialen, etc. in de containers te storten. Bij constatering van deze ongewenste stoffen lopen wij kans op boetes of het niet afvoeren van de inhoud van containers. Dit zal grote financiële gevolgen kunnen hebben dus een dringend verzoek aan de tuinleden om alleen huisafval in de containers te deponeren.