DSCN6886-2.jpg

 

We zijn weer aan het einde van een mooi tuinjaar en dan staat er weer een ritueel voor de deur: het afsluiten van de waterleiding.

Op zaterdag 31 oktober a.s. gaat de waterleiding op ons complex dicht en heeft u tot aanvang van het nieuwe tuinseizoen (1 april 2016) geen beschikking over stromend leidingwater in uw tuinhuis. Neem voldoende maatregelen om bevriezing van uw waterleidingen, warmwatertoestellen (geiser, boiler, e.d.) en uw sanitair (o.a. toiletpot, wastafe-lsifon, etc.) te voorkomen. Dit betekent: waterleidingen doorblazen, WC-pot leegmaken (stop een prop kranten in de pot om stankoverlast tegen te gaan). Meer tips kunt u hier vinden.

 

Tevens worden alle leden verzocht om de watermeter-stand door te geven zodat de penningmeester deze gegevens kan verwerken in de nieuwe jaarnota.

U kunt uw meterstand doorgeven via de invulstrook uit het laatste Algemeen Doeblad, op een duidelijk ingevuld vel papier met vermelding van uw naam en tuinnummer of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..